Omgeving

Mogelijkheden


Kastelen

Wandelen in de omgeving vanaf de Kunstloft. Het bezoeken van de kastelen,grotten en ruine. Kunst en Cultuur Museum Land van Valkenburg, beeldentuin St Gerlach, Design museum in Kerkrade en het Bonnefanten museum in Maastricht.

Kunst en Cultuur

Er zijn diverse musea in de regio. Zoals Museum Land van Valkenburg, Discovery Center Continium Kerkrade, Bonnefanten Museum in Maastricht en het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Niet vergeten het Openluchttheater in Valkenburg,waar de hele zomer mooie voorstellingen worden gehouden en dat in 2016 het 100 jarig bestaan viert. De steden Aken Luik Brussel en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar.


Sport en Wellness

Wellness Thermae 2000 is een aanrader eveneens als de Polfermolen met binnenbad -sportschool-restaurant. Wandelen en fietsen kunt U volop in het Heuvelland.

Documentatie – wandel/fietsroutes liggen in de woning!


Horeca en Culinair

Culinair Restaurant La Fleur, Italiaans restaurant Culitalia ook voor workshop koken Italiaans restaurant Lignanos naast het museum.Tevens een aanrader is Le Baroque!! Dit is maar een greep uit de velen. Plus leuke terrasjes o.a Cup&Vino en Aan de Linde ook een goede kleine kaart Leuke winkeltjes in de Passage en de Lindenlaan.
Het nieuwe winkelcentrum met ondergrondse garage voor al Uw boodschappen is gemakkelijk te bereiken vanaf de woning. U bent dan meteen in hartje centrum met de gezellige terrassen en winkeltjes!